Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij AVA Archery & CoachingNog steeds spreekt Robin Hood tot de verbeelding van kinderen. Wie wil nou niet de held zijn en zoals hem kunnen schieten. Tijdens de kinderfeestjes van AVA Archery & Coaching kunnen ze dat even zijn!

Kinderen krijgen tijdens een +/- 2 uur langdurende workshop de beginselen van het traditioneel boogschieten. In de pauze krijgt elk kind en glas ranja en een zakje chips. Ter afsluiting van deze geweldige ervaring krijgt iedereen nog een echte Robin Hood diploma en de jarige krijgt zelfs een leuke herinnering mee. Zo worden kinderfeestjes pas echt leuk!

 

Aanbod

Om de eerste kneepjes bij te brengen beginnen we met het schieten op een blazoen. Al snel maken we er een wedstrijdje van welke groep als eerste de ballonnen kapot heeft geschoten. Er is daarna veel keuze. We kunnen gaan schieten op speciale targets, het zogenaamde 3D boogschieten. Ook kunnen we gaan larpen en als de ruimte het toelaat gaan we kijken hoever iedereen kan schieten, het zogenaamde cloudschieten.

In overleg kunnen kinderfeestjes zelfs gehouden worden op een door u uitgezochte locatie. Kijk voor meer informatie over de prijzen op deze pagina.